Ons team

Burcu

Oprichtster
Head of Academy
PMU Expert

Dankzij Burcu’s passie en kennis in permanente make-up kon zij Acazia in 2012 oprichten. Sindsdien is ze verantwoordelijk voor Acazia's sterke en stabiele groei. Kenmerkend voor Burcu is dat zij geen concessies doet in het werk dat ze levert. Haar professionalisme, specialisatie en ervaring draagt ze over via de Beauty Acadamy.


Naomi

Brand Manager
Marketing & Communicatie


Naomi is een creatieve duizendpoot met een sterke ondernemersspirit en brede ervaring in het vak. Bij Acazia is zij verantwoordelijk voor de uitstraling, uitingen en de algehele identiteit van het merk. Naomi kan haar passie kwijt in haar werk en gecombineerd met haar professionalisme zorgt dit ervoor dat alles altijd tot in de puntjes toe geregeld is.

Tugba


PMU Specialist


Omdat Tugba in Acazia's Beauty Academy is opgeleid bezit zij de competenties en vaardigheden om klanten precies te behandelen naar Acazia's maatstaven. Inmiddels is Tugba een ervaren PMU Professional en onmisbaar voor het team. Vanuit haar perfectionisme levert ze waar de klant om vraagt.Chichi


Lash Specialist
Chichi staat bekend om haar perfectionisme. Lash specialist van de hoogste klasse. Binnen no-time creëert zij de meest perfecte wimpers. Met goede ervaring en enthousiasme versterkt zij sinds juli 2020 team Acazia. Chichi's lashes zijn een sterke aanvulling in de Beauty Academy.
Professionaliteit


Hoe onze klanten hun behandeling ervaren en beleven is een weerspiegeling van het geleverde werk en is daarom ons belangrijkste erfgoed. Wij begrijpen de waarde van de behandelingen die we verzorgen.


Perfectie


Acazia vertaalt een bepaalde wens naar werkelijkheid en kan daarbij geen fouten veroorloven. Wij streven daarom elke dag naar perfectie in alle aspecten van onze dienstverlening. 


Kwaliteit


Om veilig en verantwoord kunnen behandelen, hanteren wij de benodigde GGD-protocollen en zijn in het bezit van officiële certificaten. Al onze professionals dienen hiervan in het bezit te zijn en jaarlijks te updaten. 


Advies


Wij vinden het belangrijk dat onze klanten exact krijgen wat ze van ons vragen, maar we vinden het nog belangrijker om onze klanten proactief te voorzien van het juiste advies in het maken van hun keuze.