OPLEIDING OMBRÉ POWDER BROWS

Ombré powder brows is één van de nieuwste technieken op het gebied van permanente make-up. Bij deze techniek worden er fijne pixels (mini dots) door middel van een PMU apparaat en wegwerp naald/cartridge in de eerste huidlaag gebracht.
Door meerdere lagen toe te passen bouw je de kleur op. Het effect dat je wilt bereiken met powder brows is een mooie overloop van transparant schaduw bij de aanzet oplopend naar intensere schaduw richting de staart. Ook de bovenkant van de wenkbrauwen worden luchtiger en minder dekkend gepigmenteerd. De onderkant van de wenkbrauwen is daar in tegen juist intenser en donkerder.

Deze opleiding duurt 4 dagen en is geschikt voor starters binnen het vak.
Gedurende de opleiding zal je zowel theorie als praktijklessen krijgen. Je kijkt live mee tijdens een demo behandeling en sluit af met een examen, waarbij je zelf 2 modellen zal voorzien van prachtige powder brows

We zorgen ervoor dat je niet alleen de juiste techniek beheerst maar dat je ook beschikt over alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan als PMU specialist.

Het is mogelijk om een starterskit én PMU apparatuur bij ons af te nemen. Wij zullen jou helemaal voorzien van alle benodigdheden die je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan. Naast de PMU machine, zal er in de starterskit ook voldoende tools en accessoires zitten voor de eerste x aantal behandelingen.
We vinden het belangrijk dat er voor elke cursist evenveel aandacht is. Om deze reden zorgen wij er altijd voor dat de groepjes bestaan uit 4 tot max. 6 cursisten.
Na afloop van de opleiding zullen wij jou nog steeds begeleiden. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan binnen de behandeling die je uitvoert? Je mag ons altijd mailen of bellen en wij zorgen dat jij voorzien wordt van de hulp die je nodig hebt.
De investering voor de 4-daagse basisopleiding ombré powder brows bedraagt €3199,- exclusief BTW. Het is mogelijk om dit in 1, 5 of 10 termijnen te betalen.
Wil jij PMU specialist worden? We kijken er naar uit om je te mogen opleiden in onze eigen Acazia Clinics Beauty Academy.

De eerstvolgende basisopleiding ombré powder brows staat gepland op: 19/20/21/22 januari 2023.

Wil je liever op korte termijn opgeleid worden? In november 2022, zal Burcu de 4-daagse basisopleiding combi brows geven.

Starterskit

De starterskit inclusief apparatuur bevat het volgende:
 • Xion S pmu apparaat

 • Critical Atom x stroomvoorziening
 • RCA kabel 1.8
 • 1 punts naalden 0.25 Kwadron 20 stuks
 • 4 pigmenten van Perma Blend twv €112
PMU benodigdheden waaronder:
 • Cuphouder
 • Cupjes
 • Browmapping string
 • Browmapping potlood
 • Meetinstrument
 • 2x latex oefenhuid
De kosten van de starterskit inclusief apparatuur bedragen €1249,- exclusief BTW.

Als je de starterskit vooraf aan de opleiding bij ons afneemt, ontvang je €100,- shoptegoed in onze PMU webshop. Dit tegoed is een jaar geldig na afloop van de opleiding. In onze PMU webshop vind je allerlei accessoires en tools voor het uitvoeren van PMU behandelingen.

Schrijf je in voor de basisopleiding:
Ik neem de starterskit inclusief apparatuur af: *