Acazia Clinics Beauty Academy

Heb jij affiniteit met beauty? Wil jij opgeleid worden tot een PMU specialist of uitbreiden binnen het vak? Volg één van onze basisopleidingen of masterclasses en geef jouw carrière een BOOST!

Onze opleidingen zijn gericht op zowel starters als ervaren PMU specialisten. Ook met nul ervaring binnen het vak, word jij klaargestoomd om binnenkort vol aan de bak te kunnen en mensen te voorzien van jouw unieke handwerk.

OPLEIDING OMBRÉ POWDER BROWS

Tijdens deze opleiding leer je alles over hoe je de perfecte Ombré Powder Brows kan creëren tot aan de GGD protocollen, huidaandoeningen, kleurenleer en browmapping.

Meer informatie

BASISOPLEIDING COMBI BROWS

Tijdens de basis opleiding Combi Brows leer je de magische combinatie van Powder Brows met signature hairstrokes on front. Je krijgt hier alle informatie die je nodig hebt vanaf de basis, inclusief browmapping, shaping en kleurenleer.

Meer informatie

Basisopleidingen

Tijdens de basisopleiding leer je alles over permanente make-up, je maakt kennis met het vak, met de termen, eisen en verwachtingen binnen het vak. Omdat onze basisopleidingen grotendeels bestaan uit praktijk, krijg je de juiste techniek goed onder controle. De opleidingen worden in kleine groepjes gegeven zodat er altijd veel 1 op 1 aandacht is. Er wordt per cursist veel aandacht besteed aan vragen, verbeterpunten en techniek. Naast het oefenen op zowel latex als op elkaar, wordt er ook een deel van de tijd besteed aan -hoe start je jouw carrière als PMU specialist?- We zorgen ervoor dat je na het examen van de opleiding, precies weet hoe je direct aan de slag kunt!

Masterclasses

Ben je al ervaren binnen het vak maar toe aan het leren van een nieuwe techniek? Wil je meer verdieping of jezelf verbeteren en perfectioneren? Dan adviseren wij om een 1 of 2 daagse masterclass te volgen. Hierdoor blijf je up-to-date van alle trends en kun je misschien wel uitbreiden binnen jouw eigen salon.

Acazia Clinics Beauty Academy

Onze academy is gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. De lesdagen vinden plaats tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Afhankelijk van de 1-2 of 4-daagse opleiding, ontvang je vooraf al een theorieboek. Mocht je een starterskit inclusief apparatuur bij ons afnemen dan zorgen wij dat dit klaar staat, bij aankomst in onze academy.